NTC is vanaf 1 april rookvrij

Onze tennisvereniging NTC is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 april de stap naar een rookvrij sportterrein.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt NTC iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf 1 april zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers (ook van e-sigaretten) om niet meer op het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de banen en het terras zijn rookvrij.

De enige plek waar wel gerookt mag worden is de hoek rechtsachter op het terras (ter hoogte van de banen 7 en 8).

Lees meer op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.

Voor vragen kunt u terecht bij Evelien Winkel, stuur haar een e-mail of bel haar op 06 51812411.